Mitt liv och mina tankar

Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Beslutsångest ;o)

Av Lena - 6 maj 2010 23:14

  

 

Bilden på Golden Gate at night hittade jag här 

 

 

Dagens citat el ordspråk:

"Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise."

Källa: John Steinbeck

 


Dagens namn: Marit, Rita                      


Marit är en gammal svensk kortform för Margareta. Det är av grekiskt ursprung och betyder pärla. Antalet namnbärare är omkring 2 600, av dessa har runt 1 600 det som tilltalsnamn. Grattis säger vi till bland andra samhällsdebattören, före detta EU-kommissionären och folkpartisten Marit Paulsen!


Rita är en kortform av det italienska Margarita, som kommer från det grekiska Margareta som betyder pärla. Namnet har använts som förnamn i lite drygt 100 år. I dag börjar det bli allt vanligare. Antalet namnbärare är omkring 3 800, av dessa har cirka 2 700 det som tilltalsnamn. En känd Rita var det rödhåriga ”bombnedslaget”, den amerikanska skådespelerskan Rita Hayworth, vars egentliga namn var Margarita Carmen Cansino.


  


Detta tack är till er...Jessica, min älskade dotter & Camilla H som också hälsat på och lämnat ett fint avtryck =D

 

  

 

Nu har jag det riktigt jobbigt kan jag berätta...redan igår då jag fick erbjudande om ett boende var ju min reaktion att jag önskat en 2:a och inte vet om jag orkar göra en ny flytt den dag mannen ev ändrar sig och vill flytta (jag klarar mig ju med en 1:a), men redan att flytta en gång känns nästan övermäktigt och att orka med en andra flytt vet jag inte om jag öht klarar av.  

Ska dock invänta närmare information innan jag bestämmer mig, och jag har sedan c:a 1 vecka på mig att lämna mitt besked.


~ Lena ~

 
 
Ingen bild

Love

7 maj 2010 17:26

Hej kära vännen!
Att du har det extra jobbigt nu måste ta på dig.
Flytta är väldigt jobbigt när man är frisk och för dig är det mycket värre. Din ångest och oro över var du ska bo och om ev mannen följer med är något du borde få slippa. Jag tycker du kan kräva ett svar från honom (fast jag förstår att det är jobbigt för honom också)så att du vet om det ska vara aktuellt med en etta eller tvåa. Du måste få lugn och ro. Mina problem verkar så futtiga när jag tänker på dig och jag önskar det fanns något jag kunde göra men i mina tanker finns du varje dag och jag hoppas din helg blir bra, allt löser sig till det bästa så försök koppla av.
Kram till dig från mig.
Love.

 
Ruth

Ruth

7 maj 2010 18:01

Jobbigt när livet skall vara så komplicerat. Är det svårt att diskutera detta med din man ? du har ju inte så många dagar på dig. Vore jag dig så skulle jag tacka ja till en etta, men titta på den först så du vet vad du ger dig in på. Att sedan byta lägenhet till en 2:a tror jag inte är så stort jobb, man har ju inte plats med så mycket i en etta, förutom det som är nödvändigt och för trivseln. Hjälp får man alltid om så är.
Du har det inte så lätt nu.
Kramar om dig !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

7 maj 2010 19:58

Men oj vad svårt Lena!
Min spontana reaktion var att du ska ta en tvåa, för jag är helt övertygad om att dina man kommer att vilja följa med när han ser att du verkligen menar allvar med din flytt - men visst är det ett svårt beslut att ta och ett stort steg i ert liv.Men en etta ger väldigt lite utrymme...
Jag håller tummarna för att du orkar ta ett klokt beslut och önskar dig en lugn och skön helg.
Varma och soliga kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

7 maj 2010 23:14

Förstår Lena att det måste vara svårt beslut...ta ettan..eller..Ja, och kommer mannen sedan?...eller.. då du inte har facit i hand..nu!
Vi är många som tänker på dej vännen!!!
Kram!!/Margit

http://margitholm.,blogg.se

 
Jessica

Jessica

8 maj 2010 15:21

Läcker bild! Skulle jag gärna vara mamma till... ;O)

Angående en flytt eller två. Som jag sa till dig igår är det största arbetet nu, att flytta från fem rum och kök, källare och vind till mycket mindre. Har vi väl fått in dig i en etta och du sen ska byta till en tvåa tror jag att det kommer att gå väääldigt smidigt, lilla mamma. Oroa dig inte.

Jag har ringt C idag men hon jobbar inte helger verkar det som, så jag får göra ett nytt försök på måndag, för att boka en tid för visning.

Kram Jessica

http://jesson.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 29 oktober 2010 16:25

    Idag har jag äntligen bestämt att jag stänger bloggen på obestämd tid. Har varken behov eller ork att underhålla den. Dock vill jag betona att den har varit viktig för mig och under en period behövde jag den verkligen. Självklart komme...

Av Lena - 21 maj 2010 18:30

        Dagens citat el ordspråk: "Du kan inte hjälpa de fattiga genom att utrota de rika." Källa: Abraham Lincoln     Dagens namn: Konstantin, Conny Konstantin kommer av latinets constans, som betyder ståndaktig. Konstantin st...

Av Lena - 20 maj 2010 22:45

      Dagens citat el ordspråk: "Billiga saker är inte bra, bra saker är inte billiga." Källa: Kinesiskt ordspråk   Dagens namn: Karolina, Carola Karolina är en feminin form av Carolus det vill säga den latinska motsvarigheten ti...

Av Lena - 19 maj 2010 23:30

      Dagens citat el ordspråk: "Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål." Källa: Blaise Pascal   Dagens namn: Maj, Majken Maj kommer troligen från månadsnamnet maj, Maja var den romersk...

Av Lena - 18 maj 2010 19:45

     Saxifraga 'Haagii', 17 maj 2010 Bilden lånade jag här     Dagens citat el ordspråk: "Att läsa en bok för första gången är som att finna en ny vän; att läsa om den är som att återse en gammal bekant." Källa: Kinesiskt ordspråk   ...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Skriv gärna en hälsning

Arkiv

Senaste inläggen

Länkar till mina bloggvänner

Flagcounter fr.o.m. 2010-05-02

free counters

Mina bokmärken

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards